OnukBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@gurgur7; Eklemek istediğiniz başka birşey varmı hocam son olarak ?
Hayır teşekkür ederim ilginiz alakanız için. zaten hali hazırda sürekli forumdaşlarımız ile olan ticaretlerinde sorun çıkartıp banlanan birisi ve forum kültürümüze uygun olmayan geçmişe sahip bir şahıs. Bu konu yüzünden geçen gün de banlandı. Ki profil geçmişide ortadadır.
Forumumuz güvenilirliği sebebiyle yıllardır yapmış olduğum yüzlerce ticaret mevcut. Sadece onlarcası trade ile gösterilmiş durumda. Ben forumda yöneticilerden üyelere kadar sürekli hizmet/ürün satıcı arkadaşlardan sürekli birşeyler satın almaktayım. Satış konum neredeyse sıfır.

Şahıs tüm süreçleri hizmetin başındann itibaren A’dan Z’ye tamamenn bilmektedir. Daha sonra “ BEN VARIM RAHAAT OL ABİİİ 7/24 ara beni “ diyerek bir ödeme yaptım. Daha sonra teşbihte hata olmaz, Çakallık yapıp benim bilgisizliğimden yararlanmaya kalktığında bunu yıllarca forumumuzda olan hosting firma sahibi yönetici ve üye forumdaşlarımıza sorduğumda bana bunun tamamen çakallık olduğunu ilettiler. Yazılan mesajları şahısa ilettiğimde beni tokatlayamayacağını daha fazla para koparamayacağını anladığında bu tür bir cambazlığa girdiğini görmekteyiz.
İlgili arkadaş 19 20 yaşlarında olabilir ama bizleri de kendisi gibi çocuk görmeye hakkı yoktur.

Talebim baştanda belirttiğim gibi iadenin yapılması, akabinde başka hiç bir forumdaşımıza daha zarar vermemesi için forumdan uzaklaştırılmasını talep etmekteyim. İlginiz alakanız için teşekkürler.

Sevgilerimle..