Finansal herhangi bir konuyla bu sorunu bağdaştırmamız gerçekten normal değil. Hayvan sever bir çok arkadaşımız sokak canlılarının kısırlaştırılmasına karşı, bende onların bu düşünce yapılarına karşıyım. Hocam Allah aşkına bu dünyada bir hüküm veya düzeni değiştirecek bir söz hakkını kendimizde bulacak kadar kibirli bir insan mıyız? Ben ne çok dindar bir insanım, ne de kendimi hayvan sever olarak tanımlayan bir kişiyim. Gerçekleri göz ardı etmeyen, vicdanlı bir insanım. Biz ne dersek diyelim emin olun Allahın dediği olur, benim savaşım bu kötü düşüncelere karşı.
Dünyada milyonlarca aç insan var maddi desteğe ihtiyacı olan insanlar varken malasef insan hakları benim gözümde daha önde kısırlaştırma gibi bir uzun süreli çözüm varken binlerce sorun arasında malasef ne kadar sevsem baksam da elden bir şey gelmez 3.dünya savaşının çıkmasına ramak kalmışken finansal desteğin savunma sanayisi yerine ekstra bir bütçe ile başka bir şeye gitmesi doğru değil yarın bir gün savaş çıksa emin olun düşüneceğiniz en son şey başka bir canlının canı olur atılacak bombalarla sadece hayvanlar değil insanlarda ölecek herşeyin bazı öncelikleri vardır şu durumda ülkeye katkı sağlayacak herşey diğer şeylerden daha önemlidir