batukay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu basit hayvanların alanlarını gasp ediyorlar diyorsan önce sen git dağda yaşa ki hayvanlara yer açılmış olsun. Gerçi bu seferde dağda ayı, domuz vs. gibi hayvanların alanını gasp edeceksin.
Küçük çoğunun kuduz köpek tarafından ısıtıldığında ilahi adalet diyorsan inandığın ilaha da hakeret etmiş oluyorsun.

Nasıl bu kadar zekasız ve zihniyetsiz olabilir bir insan? Çocuk oluyor ilahi adalet diyor. Yazık gerçekten yazık.

Konu sahibine gelince kısırlaştırmaya karşıymış. Neden yaratıcısı öyle yaratmışmış diye. Hiç düşünmüyor musun yaratıcısı onu kısırlaştırmaya el verir şekilde neden yarattığı? İsteseydi bunu pankreas, kalp, beyin gibi olmazsa olmaz yapamaz mıydı? Nasıl hem bu kadar sözde dindar olup inandığı yaratıcıya hakaret eder insanlar onu da anlamıyorum.
Kısırlaştırmayıp ne yapılacak bu hayvanlar? Her kapının önünde binlerce hayvan mı olsun? Aç kalsınlar, susuz kalsınlar, yeri gelsin bazıları insanlara bu yüzden insanlara saldırsınlar, etrafa hastalık yaysınlar. Hem kendileri, hem de insanlar eziyet çeksin. İstediğin bu mu? Biraz mantık ya fazla bir şeye gerek yoktur.

Kayıp edilen bir çocuk varken bir şey olmaz, ilahi adalet demek nasıl bir zihniyetsizliktir.
Kafanın almayacağı konuları burada açmak istemiyorum ki uzar gider ben yorulduğumla kalırım.

Size tek lafım var, bu kafayla devam edin.

Bas ampule geç aga...