Ecelin bin bir türlü çeşidi vardır. Hayvanlar, kazalar, yaralanmalar, hastalıklar vb. Kaza yaptığınızda nasılsa tüm arabaları dünyadan silmiyorsanız, hastalandığınızda bir sebep bulamayıp olacağı varmış diyorsanız, yaralandığınızda ecelim gelmemiş bişey olmamış diyorsanız, sokak hayvanları tarafından yaşanan olaylara da kader diyip kabullenebilirsiniz.
Geçen aylarda konu açmıştım kısırlaştırma olayına da karşıyım. Hiç birimizin yaratılan kulun hakkında ne bir sözü nede karar hakkı olamaz.
Bu koskaca evren bir tek biz insan oğlu insan için yaratılmadı. Bisikletten düşersin hastanelik olursun gıkın çıkmaz, trafik kazası yaşarsın gıkın çıkmaz, bir sokak hayvanı sana havlar veya yaralar bunların yaşamaya ne hakkı var diye ortalığı ayağa kaldırırsın.
Konya olayı ve tüm hayvan katliamlarından emin olun her birinizin bir payı var, hayvan düşmanlığına devam edin aferin..
Hocam elinize ayağınıza sağlık böyle bir konu açtığınız için teşekkür ediyorum. Geçen günlerde bir konu açılmıştı. Hayvanları öldürelim kampanyası başlatılacaktı nerdeyse. Bu bir sorunsa dahi bunun doğru yapılması gerektiğini savunduğum için resmen linçlenmeye çalışıldım. Bu durumda dediğiniz gibi herkesin payı var. Yazdığınız her söze katılıyorum++++