Trafik kazaları yüzünden ölen insan sayısını biliyor musun hocam? Trafik kazaları yüzünden "Allah belasını versin tüm taşıtları bu dünyadan yok edelim" diyor musun? Diyemezsin çünkü işine gelmez. Eğer dini inancınız varsa kader ve ecelin önüne geçilmez. Her ölüm için bir sebep vardır ama sırf korktuğunuz için bir canlı neslini yok etmeye hakkınız yok.
hocam verdiğiniz örnekle konumuzun ne alakası var ? cidden o kadar alakasız bi örnek ki ne yazacağımı şaşırdım. trafik kazalarını engellemenin bir yolu var mı ? yok. ayrıca hiçbir hayvan öldürülmemeli yazdım onu okumadan direk atlamışsınız cevap yazmaya. trafik kazalarını hiç bir şekilde engelleymezsiniz. alkollü kullanan olur uyuya kalan olur freni patlayan bi ton örnek sayarım daha. ama kuduz aşısını bulan adam 1895 de öldü. düşünün aradan yüzlerce yıl geçmiş biz daha gencecik çocuğu kuduzdan kaybettik. kuduz da resmen beni öldürün dercesine bir yalvarmayla öldürüyor insanı öyle kolay da değil. başıboş köpekler yüzünden daha yeni bi teyzemizin bacağı kesilmek zorunda kalındı. Ankara da köpeklerden kaçarken araba çarpması sonucu ölen küçücük çocuk var. Bunları nasıl yok sayabilirsiniz ?. Hiç kusura bakmayın insan canı hayvan canından daha önemlidir. tekrar söylüyorum köpekler toplatılmalı ve kısırlaştırılmalıdır. ÖLDÜRÜLMEMELİDİR HİÇ BİR ŞEKİLDE