oyunlar açıkken webde tarayıcıda bir şey açıksa ondan yapıyor olabilir. Bende bi şey açıksa pubg girince pkt loss uçuyor mesela
derman türknet diye tahmin ediyorum peer oranı yüksek
Aleyküm selam öncelikle Allah başka dert vermesin 2 yıl taahhüt varsa vazgecerseniz muhtemelen ceza bedelini ödersiniz turkcel hızlı diyorlar bir de onu dene ben turktelekomun internetini kullanıyorum pubg oynuyorum MS de video izlemedikleri sürece sorun yaşamıyorum evde video izleyen varsa ondan kaynaklı olabilir video msyi pert eder
Merhaba;
Sanıyorum ki VDSL ile size internet sağlıyorlar. VDSL kabloları zaman içinde deformasyona uğruyormuş. Bende benzer sorunu yaşıyordum Türk Telekom firmasındayken. Müşteri hizmetlerini aradım ve cadde üzerinde fiber alt yapı olduğunu belirterek evime fiber çekmelerini talep ettim. Ertesi gün ekipler gelip bina içinden fiber kablo çektiler. Şu an
@GIBIRNet; müşterisiyim. Aylık 120 TL 100 megabit olarak taahütsüz kullanıyorum ve oldukça memnunum.
Size önerim şu ki mümkün ise modemi kapatıp 5 dakika bekledikten sonra açın ve oyuna öyle girin. Evdeki diğer cihazları kapatın ve kablo ile bağlanmayı deneyin. İyi forumlar.
Yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim, webde açık herhangi bir şey yokkende oluyor genel olarak oyuna girince bu sorun hep var, türknetten superonline a gecis yapmıstım, bina icindeki kabloları kontrol ettirdik herhangi bir problem yok dediğim gibi 1 hafta öncesinde farklı firmada normal bir sekilde hizmet alıyordum, superonline a gecince ping degeri normal olmamaya basladı, birazcık araştırma yaptığımda şöyle bir bilgiye ulaştım, tüketici hakem heyetiyle görüşüp taahhütü fesih etme hakkım olup olmadığını araştıracağım.