Merhaba, beni forumda tanıyanlar bilir. Kemalist bir aileden geliyorum. Neyse bu tarz konulara girmeden olayı anlatmak istiyorum. Bugün evde değildim, dışarıda işlerim vardı. Arkadaşımın evine gidip dünya kupasını izlemek ve birazda oturup eğlenmek için evden çıkmıştım. Saat 1 gibi civarı evden çıktım, 10-15 dakika sonra arkadaşımın evine vardım. Katar - Senegal'in maçı vardı, saat 16'da o zamana kadar pes falan attık. Alkol cips derken maç saati başladı. Maçın ilk yarısı bitmeden. Telefonum çaldı, annem aradı sana bir kargo var alıyorum dedi. Son 1 aydır hiç siparişim olmamasına rağmen şaşırarak sordum ne kargosu diye. Kitap dedi, tamam eve geçince bakarım.
Maç bitti eve vardım, Şöyle: bir kitapla karşılaştım.
Kitabın sayfalarına göz attıktan sonra bir not ile karşılaştım. Ona değinmeden önce, kitap hakkında bilgi edinmek amacıyla Google'da baktım, ekşi sözlük vs gibi sitelere baktım. Baştan aşağı safsata bir kitap dediler..
Kitabı elime aldım okudum. Tam anlamıyla hayal ürünü, kaynakçası olmayan hayalperest biri tarafından yazılmıştır bir kitaptı. Bana neden gönderilmişti. O da notta yazıyordu.
"Şahsıma hakaretler edilen, yok ingiliz ajanı olduğum beyan edilen, ve chpkpp'li yaftası vurulan, yok dinsiz ataist olduğum iddia edilmişti"
Kitap, ve içinden çıkan notu cumhuriyet başsavcılığına dilekçe yazarak vereceğim. Ayrıyeten, annem kargo'nun kimden geldiğini sormamış oradan isim almak istedim alamadım. UPS ile geldiğini biliyoruz bir tek. UPS kargo'sunu da yarın arayacağım.
Forumdan birisi olduğunu düşünüyorum. Lakin; kimsede evimin adresi yok. Kimsede Cep telefonum yok, yani bana ulaşabilecekleri bir adres yok. Ama bu işin peşini bırakmayacağım.
O kişinin ismini de KVK nedeniyle vermeyeceğim. Yani ispatlanana kadar herkes suçsuzdur mottosu diyelim. İnşallah o çıkmaz.
Not: bir gün bunu yapan yarın başka şeylerde gönderir bu işin peşini bırakmayacağım, tüm detayları da paylaşacağım. Ve ben dinsiz, vatansız, değilim. Bunun hesabı sorulacaktır.
Görsel: 20mb üzeri olduğu için hızlıresim adlı siteye upload ettim, notu paylaşmıyorum.
https://www.hizliresim.com/aprmnoa