Babam gelse dese ki, "Oğlum hesabını verir misin, bir işim var", kesinlikle vermem. Babama güvenmediğim için mi, elbette hayır. Fakat ona doğru gelen ama normalde doğru olmayana bir şey yapabilir ve bu yüzden kendi ismim lekelensin istemem. Sizde nasıl bir cesaret var ki, hesabınızı arkadaşınıza rahatça verebiliyorsunuz. Bu açıdan tebrik ederim. Ancak forum kurallarında, hesabın birden fazla kişi tarafından kullanılmasının yasak olduğu yazıyor. Bu yüzden konuyu açan profil 1 hafta uzaklaştırıldı.

@ardayuce; Türkçe oldukça güzel bir dildir. Yazıldığı kadar, okunması ve okuduğunun anlaşılması da güzeldir. Yazdığım yazı gayet açık. Anlamadın muhtemelen, keşke birilerine daha sorsaydın.

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ardayuce; forum içinde kullandığınız kelimelere dikkat edin. Uyarı olması için 3 gün uzaklaştırıldınız. @UnluTespihci; işleminiz gecikmiş doğrudur. Fakat arkadaşın söylediğine göre kendisinden kaynaklı bir gecikme değil. Öyle bile olsa, neticede kendisine bu zamanı tanımışsınız. Herkesten aynı anlayışı bekleyemeyiz. 2 Aralık Cuma günü mesai saati birimine kadar ödemeyi yaparsınız. Verdiğim süre sonunda ödeme yapılmazsa, konuyu rapor edersiniz.
Burada sana hak verdiğimi zaten yazmıştım. Senin ceza almanın sebebi, birine forum içinde alenen "Hırsız" demektir. Normalde cezası daha yüksek ama 3 gün uyguladım. Görüyorum ki hata yapmışım. Açtığın bu konuyla birlikte ceza süren 2 hafta oldu. Bu şekilde yapmaya devam edersen sürenin çok daha uzun olacağını unutma.