muslumozer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşımınız ve bilgileriniz için teşekkürler hocam yanıtlamak isterseniz birkaç sorum olacak
1) Siteyi yayına alırken kaç içerikle yayınladınız? ve diğer içerikleri yayınlamak için bir düzen belirlediniz mi? 2 günde 2 içerik gibi vs. yoksa rastgele bir şekilde mi yayınladınız?
2) Backlink için makalelerinize de backlink alımı yaptınız mı yoksa sadece domain için mi çalıştınız?
3) H4 kısmı için "Kullanıcılar bunları da sordu başlıklarının içeriğe dönüşmeyecek olanlarını SSS şeklinde ..... eklemek" böyle demişsiniz ama
H2 kısmı için "H2 (Kullanıcılar bunları da sordu sorularını burada kullanıyoruz)" buradan H2 de kullandığınız soruların aranma hacmi var diye anlıyorum. Peki bu sorular için sitenizde yeniden bir içerik yazıyor musunuz? Yoksa tüm konu tek makalede mi geçiyor?

Rastgele o kadar düzenli bir içerik girişi yok.
%70 Ana domain %30 içerik sayfalarına.
Atıyorum bir şeyin fiyatı kaç tl gibi bir soru varsa bunu SSS içerisinde kullanıyorum. H2'de kullandığım 100 kelimeyi geçeceğini düşündüklerim oluyor. Hepsini tek bir içerikte topluyorum. Ama bazı durumlarda o alt başlıkğın alt kelimeleri fazla ve konunun önüne geçiyorsa ayrı bir konu oluşturup diğer konudan iç link veriyorum.