merhabalar bu konuyu açan @ardayuce; ve yazanda benim. Arkadaşımdan rica ettim hesabına girmek için çünkü hakkımı aramak istiyorum adalet istiyorum @UnluTespihci; ye google consol hesabı sattım ve yeni hesaptı hesaba uygulama ve oyun onaya yolladık ve onay süreci için 10 gün öngördüm buda tecrübeme dayanaraktı. Ancak google geç onayladı bu konuda benim suçum ne ?

Sonra oyun ve uygulama yayınlandı uygulama içi satın alma konusunda hata vardı ve uygulama yapımcısına konuyu ilettim geri dönüş bekliyorum dedim ve ok dedi geri dönüş hemen olmadı hocada iade talep etti ve bende ödemesini yolladım ve iyi niyetim ile YAŞADIĞIMIZ DURUM İÇİN ÖZÜR DİLERİM diyede yazdım.

Kişinin iadesini yaptıktan sonra 3 gün boyunca mesajlarıma bakmadı ve hesabımı gasp etti bende kendisine kısasa kısas yapıyorsun dedim evet dedi pişkince. Ve mağdur edildiğime dair şikayet konusu açtım mağduriyeti giderim ödemesini yolladım ama hesabım gasp edildi verilmiyor dedim @Yeniceri; beni banladı ve forumda beni mağdur eden yani hesabımı gasp eden kişi forumda devam ediyor. hocanın yazdığı gerekçe ise çok komik bir inceleyin allah için şu konuya yazdıklarımı ve modun yazdığı cevabı. Ben adalet istiyorum. Hesabı sattım ve hesabı vermiyor yeni sahibine hesabı veremiyorum mağdurum!

https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html