Herkese merhabalar 5 yıldır Android ve iOS uygulama geliştiren bir geliştirici ve girişimciyim. Admob, niche uygulamalar ve mobil uygulama sektöründe yüksek deneyime ve tecrübeye sahibim ve aktif bir Admob hesabı olan ortak(lar) arıyorum.
Akıllarda soru kalmaması için süreci kısaca anlatayım.
Uygulamaları ben geliştireceğim ve sizin hesabınızda yayınlayacağım. Uygulamalarda sizin aktif olarak kullandığınız Admob hesabınızı kullanacağız ve Google Ads üzerinden reklam vereceğiz. Ay sonunda Adsense ödemeleri geldiği zaman siz gideri ve maaliyetleri çıkarıp kar oranından bana belirlediğimiz miktarı her ay vereceksiniz. Uygulama geliştirme, marketing ve güncelleme gibi tüm teknik işleri ben üstleneceğim ve siz Google ads ile reklam giderini karşılayıp, her ay gelir gideri hesapladıktan sonra bana ödeme yapacaksınız. Finans kısmını siz üstleneceksiniz.
NOT: Kurumsal firmalar ve hali hazırda vergi mükellefi olan kişiler öncelik sebebidir. Mobil uygulamalar hakkında bilginiz varsa daha iyi olur. Fikir alış verişinde bulunabiliriz.
NOT: Aktif bir Admob hesabı olan ve satmak isteyen olursa hesabı kontrol ettikten sonra hemen satın alabilirimde.
Lütfen aktif bir Admob hesabı olan ve günlük en az 2K TL reklam giderini karşılayabilecek kişiler iletişime geçsin. Kurumsal firmalar tercih sebebidir.***
Görseldeki gelirler sadece tek bir uygulamaya aittir ve 3 aylıktır sadece. + 20K TL civarı uygulama iç isatın almadan geliri vardır. Gideri gelir vergisi hariç 35K TL civarıdır.