Dün başvuru yaptım arayıp gün alacaklar o gün geldiğinde gelip deneyimlerimi buraya yazacağım. Ancak genel olarak şunu söyleyebilirim size fiyat olarak zaten çok çok çok ucuza kullanıyor olacaksınız GigaFiberi.
Normalde Türk Telekom'da vs 900 liralara kullandığınız ürün TürkNet'te 140 lira kullanacaksınız. Ek olarak 900 liralık modemi veriyorlar ücretsiz. Yani biz GigaFiberi veriyoruz modemi de siz alın diyebilirler normalde ama demiyorlar.
Şu anda zaten halihazırda TürkNet fiber kullanıyorum bana yetiyor bakalım Giga gelince neler olacak. Ama her platformda dediğim gibi; "TÜRKNET, TÜRK TELEKOMUN İNTERNET HİZMETİNDEN DAHA KÖTÜ DESTEK HİZMETİ SUNUYOR."
Bir sorun oldu diyelim acil bir yetkili ile görüşmeniz gerek asla ve asla karşınıza bir insan bulamazsınız. Yani derdimi birilerine anlatayım muhabbeti yok. Ancak online işlemlerden arıza var deyip gönderdiğiniz zaman en fazla 20-30 dakikaya
sorun genelde çözülmüş oluyor. Ama ben her ne olursa olsun bu saçma online işlemler ve sesli yanıt sistemi sevmiyorum. İnanılmaz bayık ve bayağı geliyor bana.