onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış konusu olupta para kazanamayan varsa, premium üyelik alsın. Premium üyelikler her zaman kazandırır.. 👍
stoğu olanlar , ve satış konusu olanlar için premıum gerçekten güven verdiğinden ve konuları üste çıkarma gibi özellikleri ile iyi kazandırıyor .

Crackmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ay başı çok güzel gidiyo ay sonuna doğru durgunlaşıyor hocam
evet hocam bazı günler hayat durmuş gibi oluyor ama genel olarak iyi 👍

Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kazanmıyorum çünkü iş ilanım yok işini düzgün yapan ve ilanı olan çok kişi kazanıyor
adım adım giderseniz hocam düzenli 2. işyerinize çevirebilirsiniz. en basit örnek referanslı coin sistemler kategorisinden ref ödülleri ile belli bütçe oluşturup komisyonlu gmail,eski tarihli insta, facebook , twitter gibi satışı yapabilirsiniz daha nice kategori be yöntem mevcut

Kriptoufuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10’da her hangi bir satış konum yok. Alış konularını takip ederek hemen hemem bütün platformlarda hesap oluşturma yöntemiyle geçimimi sağlayacak kadar para kazanabiliyorum örn: (gmail, facebook, twitter, instagram, trendyol, dolap, maçkolik vsvs.)
en deoğrusu hocam başlangıç için ancak dikkat edin. fazla para veriyor diye dolandırıcılara önayak olmayın iierde problem yaşabilirsiniz özellikle letgo sahibinden trendyol hesapları gibi.

Asyacuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Foruma yeni üye olduğum için öyle cezbedici rakamlar gelmiyor ama harçlığımı çıkartıyorum. Yakında geçinecek kadar kazanma umuduyla 😁😁
başlangıç ve belli bir sermaye oluşturana kadar en doğru yol hocam 👍