Sevgili arkadaşlar şimdi sizi bir konuda birlik olmaya davet ediyorum...
World of Warcraft oyununu biliyorsunuz dur. Blizzard Entertainment bünyesinde oynana bu oyunun Türkiye binlerce kullanıcı oynuyor.
Blizzard Entertainment geçenlerde Twitch ile anlaşma yapıp, bu oyunun yayıncılarına pat hediye etti ve tahmin edeceğiniz gibi Türkiye den hiç kimse kabul edilmedi.
Totik Channel adında bir Türk yayıncı bu listedikilerin çoğundan en az 10 kat daha fazla izlenmeye ve aboneye sahip. Önemli olan hediye değil lakin tam 7 yıldır sadece wow yayını yapan ve her yayında hediyeler veren bu arkadaş neden böyle bir ayrımcılığa maruz bırakılıyor. Blizzard Entertainment ısrarla oyunlarında o kadar çok oynanma sayısı olduğu halde, çok az oynayıcısı olan ülkelere bile dil desteği verirken Türkçe dil desteğini neden yapmıyor.
Bu durum sizce ne anlama geliyor.
Orta da bir nevi ırkçılık var mı ?
Bu konu da desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyoruz.
https://twitter.com/totikchannel/sta...2hzDszTG7WTotQ