tayfunsofuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burası bir weblaster forum doğrudur. Bu gibi içerikleni dini forumlarda paylaşsanız emin olun daha iyi olabilir.

Tamam ayetlerin okunmasını istiyor olabilirsiniz fakat biz sizi tanımıyoruz. Kaynakta belirtilmemiş. Ya yanlış bişeyler paylaşıldıysa ve mealler değişkirildiyse, ya sizen amacınız farklıysa, uzar gider.

Demek istediğim dini konularda insanlara faydalı olmak istiyorsanız düşüncelerinizi bunada paylaşıp kartışabilirsiniz fakat copy past ile burada meal paylaşlakta çok doğru değildir diye düşünüyorum kaynağın doğruluğunu belki sizde bilmiyorsunuzdur.

Sms ile bayram mesajı atınca bayram kutlamış gibi bişey bu. Copy past ile ibadet olmaz diye düşünüyorum. Tabi niyet önemli, Allah niyetinize göre kabul etsin inşallah.

Bence ayeti okuyun, anlayın, anladığınızı yazın, bisde düşünceniz konusunda paylaşımlarda/tartışmalarda bulunalım. Belki daha faydalı olur..
Ayetleri değiştirmek benim haddime değildir. Tabiki bir şüpheniz var ise bunu eslestirebilirsiniz. Takdir edersiniz ki burada her türlü paylaşımlar yapılabiliyor; içimden geliyor ve diğer insanlar bir ayet okusa belkide o ayet sayesinden namaza başlayabilir yanlış yaptığı birşeyin farkına varabilir.

Değerli yorumunuz için teşekkürler