netst4rz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onlardan ziyade kişisel blogların kol gezdiği bir dönemdi hocam, Bu sektöre azbuz ile adım atmış adam çoktur buralarda : D , benimkisi biraz temenni ama kendimden ve etrafımda ki insanlardan yola çıkarak biraz mantık yürütüyorum + 50 yaş kitlesi mesala facebook'dan çıkmazdı annem dahil, Şimdi google'de aramalar yaparak takılmaya başladı. O mecraları kullanan insan sayısı azaldı bence türkiye bazında konuşuyorum bu arada abd'de bildiğim kadarı ile hala yoğun facebook kullanımı. İnsanlar bence tekrar websitelerine yönelecekler çok böyle herkesi bir araya toplayacak tiktok gibi bir mecra çıkmazsa tabi.
Hocam biz bu geyiği, 2018 yılında DH'de yapmıştık tam olarak bunu konuşmuştuk. Keşke dediğiniz gibi olsa ama sanmıyorum. Elinizdeki veriler (yakın çevreniz) yani çevrenize bakarak böyle düşünmeniz yanlış. Ortada büyük bir veri var. Sizinki şuna benziyor; "bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır"

3.5 kişiye bakıp tüm dünya böyle demek bana komik geliyor. Çünkü; dünya bizden ve çevremizden ibaret değil. Canlı veriler gösteriyor ki ne Facebook'ta azalma oluyor. Nede instgramda. Sizin çevreniz aktif kullanmıyor olabilir. Şuan kullanım yaş oranı; 10 düşmüş vaziyette. Düşünün bizler 10 yaşında internet bilmezdik. Bu nasıl bir başlangıç noktasıdır..