Merhaba, hocam; öncelikle 27 yaşında olduğunuzu söylediğiniz bugüne kadar fazla ilişkiniz olmadığını aksettiniz. Bu konu, (otoriter - totaliterden) uzak bir bakış açısı ile yorumlarımı yazmak isterim.

Büyü, veyahut; din, allah, şeytan, veyahut (dini-imgelerin) olduğunu hepimiz biliyoruz. Dine inanan insanların bu tarz varlıkların varlığına inandıkları su götürmez bir gerçektir..

Peki, sence var mı bu tarz varlıklar dersen, ben metalara inanan bir insan olduğumdan pek imkan vermiyorum. Ama (bazı şeyleri görmüyoruz.) Diye yok diyemem..

Ama şunu da demek istemiyorum, teknoloji'nin altın çağlarında bu tarz nesnellikten uzak, ve Ortadoğu inançlarından kalmış düşünceleri yıllarca sahiplenmek, inanmak, bana yanlış gelsede saygı duyuyorum...

Türkiye'nin bilinen, en büyük teknoloji sitesinde 'ben de büyü var mı?' diye sormak, açıkçası beni güldürse de durumun vahimiyetini idrak etmekten aciz değilim. Size önce bir psikolog önerisinde bulunmak her bireyin önceliğidir diye düşünüyorum. Sonra; cinci hocalara gidebilirsin.

Ha yok, ben direkt konuyu cinci hocalarda bulacağım dersiniz. Adıyaman'da Mardin'de büyük hocalar var. Tabi ne kadar doğrular bilemiyorum. Bu arada konuyu tam anlamak için bir takım sorular sormak istiyorum. Bunlar hep patolojik, hem sosyolojik, hem dinsel olacak eğer müsade ederseniz özelden size yazmayı uygun görüyorum..