Hocam detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Sahibinden üzerinden satışı yapılan şahısın parayı göndermiş olduğu kişinin benimle bağlantısı yok zaten. Ayrıca diğer farklı bir suru ip gördüm ama sahibinden yurt dışı ip demiş. Şu an ifademi aldılar saldılar beni.
Bu süreçten sonra bakalım ne olacak. Sabah sabah sağlam aksiyon yaşattılar. İnşallah asıl kişiler yakalanır artık temennim bu.
Yalnız şunu merak ediyorum. Şimdi ben Google News kaydı yapıyorum ve news kaydı yapabilmek için kişilerin Search console kayıtlı mailiyle giriş yapmam gerekiyor ve news kaydini yapıyorum. Acaba mailine giriş yaptımda buradan mi ip bulundu. Yani her ihtimal aklıma geliyor. Eğer böyle birşeyse ve bu şahıs Google News kaydı için bana ödeme geçtiyse o'da sıkıntı olacak.
Son kısımda dediğiniz olay başka forumda bir arkadaşın başına gelmişti.Bu arkadaş gmail hesapları açıp satıyordu , mail alanlardan biri hesaplarla ç.p paylaşmış , ulaşabildikleri tek ip adresi hesapları açan arkadaş olduğu için bunu almışlardı. Bu olay ciddi olduğu için baskın yapılarak alındığını söylüyordu.Evde ne kadar telefon ,pc varsa toplayıp götürmüşler. Sizin ip işi de buna benzer olabilir.
Geçmiş olsun.