byaxios adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyük geçmiş olsun hocam
yilmaz27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlar d0landırıcılıkta level atlamışlar resmen.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araba konularında yaparlardı bunu. Arabayı satış verirken noterde parayı başka hesaba gönderip para hesabıma geçmedi diye olay çıkartıp çıkarlardı ortalıktan. Düşmüşler telefona kadar demek. Geçmiş olsun
LetgoTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ben o durumda o adamı bulup kafasını kırardım 27 bin lira kolay kazanılmıyor. Ahlaksızlığın daniskaligi bu
fald adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefonu aldığınız adamla para gönderdiğiniz adam farklı mıydı? Telefonu getiren adam da mı işin içindeymiş
denizyavas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ama çok üzüldüm, çok geçmiş olsun hocam.
yasinssmn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koskocam bir saçmalık adam kabul ederek sözleşmeyi onaylıyor ne hakla cihazı iade ediyorlar anlamadım açıkcası dikkatli olmak lazım
LetgoTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olayını özeti şu Enes le dayısı dediği ******** anlaştı telefon parasını enese gondertti adamda dedi bana para gelmedi cihazda parada gitti sen o Enesi mahkemeye versen bile kesin kiralık hesaptır. Enes bile değildir başıma geldi çünkü
Byhalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resmen yasal ************** , cidden bunu yapmak da yürek ister, savcı farklı kanaat kullansa dünyanın cezasını da yiyebilirlerdi.
BZKRT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
İbrahim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düzenlediği sözleşmeye ücretin göndereleceği iban bilgisinide yazsa böyle bir olay gelmeyecekti başına.
YasinTRue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam
ag19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun olaydan bağımsız 27.000TL bir telefona verilmemeli bence.
Teşekkürler arkadaşlar iban ve isim kesinlikle kiralıktır hatlar açık hattır maalesef parayı gönderdiği iban farklı sözleşmedeki isim soyisim farklı resmen yasal bir açıklık bulmuş d0landırıyorlar 27bin TL telefon al sat işi için verildi az para değil ya haksız kazanç sağlamayı ne kadar çok seviyorlar