rowCount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Şuan renault hariç diğer çoğu firma (pejo, opel, citroen, fiat) fiyatları güncellemeye başlamışlar renault'da henüz bir güncelleme yok tahmini olarak 60-100 bin arasında modeline motoruna ve paketlere göre değişiklik olacak gibi duruyor. Misal pejo geçen hafta ve ondan önceki hafta iki kere zam yaptı ortalama 15-30 bin arasında zam yaptılar şimdi indirim yapıcaklar

Şuan ki fiyatlara göre 60-70 bin arasında bir indirim olacağını düşünüyorum fakat tek problem şu inşallah bayiler elimizde araç yok muhabbeti yapmazlar. Çünkü böyle birşey yaparlarsa 2.el yine tavan yapıcak ve bu olay yine galericilere yarıcak oyüzden inşallah bayiler araba yok çekmezler 2 ay önce citroeni aradım halen daha araç gelicek ve arayıp bilgi vericekler
Bir galerici ile konuştum 2.el üst seviye araçları satıştan kaldırırız 4-5 ay sonra fiyat eski haline gelince satarız dedi 😃 devlet vatandaş yararlansın istiyor vatandaş nasıl düdüklerim diye uğraşıyor bu zihniyet değişmediği sürece biz zor gelişiriz ama inşallah piyasaya güzel bir etkisi olsun ülkece çok daraldık şişti bizim huzura refaha ihtiyacımız var