12 yıllık forum üyeliğiniz tecrübe olmadımı size artık ama.ütülmek denilince kelle ütülmesi aklıma geliyor.gece gece canım çekmesin
Hocam istersen 20 yıllık üye ol bir şekilde ütülüyorsun
Adsense hesabı alıyorum. Adam 2 tane hesaba aynı domaini eklemiş. Bana kısıt yiyeni satıyor. Reklam çıkmıyor diyorum, dur sen bi de ben deneyeyim diyor. Diğer hesaptan reklam kodu ekliyor. Reklam kodarına bakıp durumu fark ettim, Yani domain onaylı mı tamam diyordum. Bunun bile kurnazlığını bulmuş adam. Artık bir şey almayı geçtim, herkesin bilgi-alışveriş veya fikir verme konusuna yorum bile yapmıyorum.
Bir şey yazıyorum üzerimize çullanıyorlar, görmezden geliyorum.
Bir kaç üyenin yazdığı şeyleri vs görüp kendime örnek, ders mers alıyordum onlar da yazmaz oldu. Ortalıkta görünmez, konulara yazmaz oldular.
Eskisi gibi site satış konuları da açılmıyor. Hepsi bir birini tekrar eden apk ıvır zıvır Eskiden sitelere bakıp taktir ediyorduk
Dolancılar bile işi saldı whatsapp'a çekip 10 tl kazıklama derdine. Eskiden 20-30 kişi bi konuda toplanıp olayı zar zor çözüyordu. Biz de vay be ne vurmuş vs diyorduk.
Film gibi olaylar da kayboldu, kazıkladığı ortağının evinin bulunduğu sitesini basan üyeler de gitti.
Ağız tadıyla okuyacak başarı hikayeleri de çıkmaz oldu, eski konuları okuyup okuyup duruyorum.
Öyle çakal çok.