Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maçı izledim. Açıkçası Almanya gevşek oynadı. Muhtemelen bir tık ciddiye alsalar çok rahat 3 puanı alırlardı. Laubali ve skoru koruma üzerine oynamanın bedeli ödediler.

Turnuva başında da gruplardan çıkamayacağını düşünüyordum. Az önce izlediğim İspanya, aynı iştah ile oynarsa Almanya'yı parçalar. Japonya'da Kosta Rika'yı yener ve 3. olurlar grupta.
Evet kesinlikle hoca katılıyorum ciddiye almadılar ki Arjantin de bence bu yüzden yenildi (maçın sadece ikinci yarısını izlemiştim). Almanya’nın golcüsü yoktu o yönden de eksik kaldılar gibi hissettim.

İspanya 7-0 şu an için en farklı galibiyetini aldılar Almanya karşısında boy gösteremeyecek gibi duruyor..

Deepspace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adım gibi emindim ille iddaa başla diyorlar İspanya maçını +7 demiştim
İspanya’nın kazanacağı belliydi ama 7-0 olacağını tahmin etmiyordum açıkçası ama tebrik etmek lazım 😊

WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DK bitsede gitsek modunda heralde futbolcular.Once arjantin simdide almanlar.Katara ayak uyduramadilar
Hiç anlamış değilim sanırım rakiplerini ciddiye almadıklarından olsa gerek hocam gerçi İspanya’nın rakibi de güçlü bir rakip olmamasına rağmen 7 gol.. her şeyi açıklıyor 😊