Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağladığı uygulamaya baktımda ömür boyu free server vs demiş tahminim vpngate ‘den oto çekiyor. Vpn işi sanıldığı gibi kolay değil. Geçmiş olsun herkese
Aynen hocam vpngate üzerinden çekiyordu. Oneconnect ile kullananlar var onlar nasıl bilmiyorum. Aslında bu uygulama yerine oneconnect kullanan bir uygulama kuracaktım kendim. Ama geç kaldım.

İsmetKerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu o kadar kişiye anlatmaya çalıştımki anlatamam. Tamam kazançlı olabilir ama o kadar basit değil diye
Tecrübe etmiş olduk

ozcanal60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski Mağdur olanlardan biriyim. Bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim. Bu şahsın etiket olması gerekiyordu zaten .
Rica ederim hocam.

Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, reskinli uygulama yükleyen arkadaşlar çok ciddi risk altındalar. Bugün olmasa da yakın bir zamanda uygulamaları ve hesapları askıya alınabilir. Google kendi politikalarında diyor aynı uygulamanın klonları politika ihlalidir diye. İki botun değiştirme ve text değiştirme ile reskin olmuyor maalesef. Birde çetrefilli uygulamalarda bu iş kabak gibi ortada oluyor. Vpn de muhtemelen hep aynı siteler üzerinden sorgu yapılıyordu. Robotlar için çok zor olmamıştır askıya alma işlemi.
Ben o kadar karamsar bakmıyorum. Tabii riskli ama sırf reskin diye hesabın kapandığını görmedim daha önce. En kötü uygulamayı kaldırırdı. Yada uyarı verirdi. Hesap kapatılması apayrı bir durum.