Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aga yarısını okumadım ama genel olarak anladığım şu ki forumda profesyonel kişiler ile çalışamamışsın bu konu biraz şans ama son üyeliklerle birlikte baya çoğaldı. İşlerde profesyonel olan kişilerde ona göre fiyat biçiyorlar wp cache konusunda @les; e ulaşabilirsin bende mesela bu sene 2500 TL den fazla vds ye ödedim en son yaşananda şikayet olarak açıldı şuan bekliyor. Bende vds bölümünden şikayetçiyim ancak yönetimin bu durumda yapabileceğide çok bir şey yok onlarıda anlamak lazım... onun dışında bazı konularda yardımcı olmaya çalışıyorum ve ücret peşindede değilim... sana tek bir tavsiyem var o da çalışacağın kişiye direkt ödeme yapma ben %50 iş başı %50 iş sonu çalışıyorum şuan çalıştığım 2 kişi var onlarda forumdaki itradelerime güvenerek para istemedi başladılar... Güven önemli...
Byhalil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok temiz işler de aldım buradan ama bir kaç kez de biz tattık dediklerinizi, ben Yeni üye sayılırım bir de.
Göstermelik hizmet veren arkadaşlar cidden hizmet verdim sanıyor ve sadece parayı düşünüyor,mesela yetiştiremeyeceği dolu iş alıyor ve sonunda işe yaramaz hizmetle mağduriyet oluşturuyor. sadece para odaklı düşünüyor ama demiyor ki belki yarın ben de bu arkadaştan hizmet alırım belki sorun yaşadığı adamın elinde işine çok yarar bir ürün olacak ve alamayacaksın.
Sonrasında da ben hizmeti verdim banane tavrında, sorun çözmeye yönelik aktivite ve istek 0.
Mesela birisi beni kandırdığını sanıyor ve anlamadığımı düşünüyor ama bugün avukatla konuşmama istinaden bilişim yoluyla işlenen suçlardan evine mahkeme kağıdı gidecek haberi yok vs vs.
Uretopia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir hizmeti daha başka birşeyi almadan ödemesini yapmıyorum bu şekilde birçok kez iş bozuldu ama mental rahatlık için böylesi daha iyi
Burada aldığım hizmetleri değil veriliş biçimlerini eleştiriyorum. Ödemeyi iş sonunda da verseniz iş başında da yapsanız eğer müşteri memnuniyeti yoksa işin içinde bir anlam ifade etmiyor.
Hizmet aldığım ve sorun yaşadığım kişiler de en popüler üyeler Hep olumlu yorumlar almış, teşekkür mesajları yayınlanmış. Haliyle ister istemez bir güven duygusu oluşuyor(du) artık