Buradaki tüm dostlar sizlere yanlış bilgi vermiş hepsini düzelteceğim,
1- Tek bir apple cihaz üzerinden yılda 5 adet icloud hesabı açabilirsiniz fazlasına apple izin vermiyor ki zaten icloud hesapları oluşturulurken telefon onayı konusunda sorun yok yani tek telefon numarasını 4 5 defa kullanabilirsiniz. Bunu düzelteyim yani siz telefonu 40 defa da fabrika ayarlarına çevirirseniz o cihazdan eğer toplamda bu yıl 5 adet icloud açıldı ise tekrar açamazsınız,
2- Şunu da söyleyeyim tahminimce bunu maçkolik hesapları için sordunuz bilgisayardan açtığınız zaman icloud hesaplarını itunes programı üzerinden bu açtığınız hesabı herhangi bir apple cihazda doğrulamanız gerekiyor bu doğrulamayı da eğer o yıl 5 adet icloud cihazı oluşturduğunuz cihazdan yapamazsınız yine hata verir.
Yani uzun lafın kısası burada söylenilenlere aldırmayınız, eğer bir apple cihazı üzerinden o yıl 5 adet icloud hesabı oluşturduysanız o cihaz üzerinden o yıl kesinlikle daha fazla oluşturamazsınız.
Cevabın için çok teşekkür ederim şunu eklemeyi unuttum, yani her defasında aynı tel no ile değil yapacağım ve hayır maçkoliç için sormadım. Her seferinde farklı tel no ile icloud açıp işim bitince fabrika ayarına çevirsem, bir dahaki sefere yine başka bir tel no ile açmayı denesem kaç tane açabilirim diye sormak istemiştim aslında, konuya eksik girmişim, özür dilerim. Bu şekilde yapabilir miyim yapamam mı, yapamazsam o zaman iphone almamın anlamı kalmayacak. Cevabın için tekrar teşekkürler.