Kriptoufuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam telefon numarası doğrulaması yaparak dilediğiniz kadar hesap açabilirsiniz fabrika ayarlarına dönmeden. Ancak hesaplara farklı bir cihazdan giriş yaparken örneğin x bir cihazda hali hazırda açık olan icloud hesabı y cihazından giriş yaparken x cihazına gönderilen kodu ister. Cihazların hiç birinde hesabın açık olmadığını varsayalım:

bu seferde sms olarak kod göndererek doğrulama yapmanızı ister. 2fa daha öncesinde kapatılıyordu. Ancak face id’li cihazlarda artık kapatılmıyor diye biliyorum.
VipHouseMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet açabilirsiniz
Monachopsis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, neredeyse cep telefonlarının ilk çıktığı zamandan beri telefon kullanıyorum ama hiçbir zaman iphone kullanmak kısmet olmadı. Benim sorum şu: Iphone'da kaç tane icloud hesabı açmaya izin var? Ve diyelim ki 5 tane icloud hesap açma hakkı verdi, bunları açtıktan sonra telefonu fabrika ayarlarına cevirsek başka hesap açmaya izin veriyor mu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

Buradaki tüm dostlar sizlere yanlış bilgi vermiş hepsini düzelteceğim,
1- Tek bir apple cihaz üzerinden yılda 5 adet icloud hesabı açabilirsiniz fazlasına apple izin vermiyor ki zaten icloud hesapları oluşturulurken telefon onayı konusunda sorun yok yani tek telefon numarasını 4 5 defa kullanabilirsiniz. Bunu düzelteyim yani siz telefonu 40 defa da fabrika ayarlarına çevirirseniz o cihazdan eğer toplamda bu yıl 5 adet icloud açıldı ise tekrar açamazsınız,
2- Şunu da söyleyeyim tahminimce bunu maçkolik hesapları için sordunuz bilgisayardan açtığınız zaman icloud hesaplarını itunes programı üzerinden bu açtığınız hesabı herhangi bir apple cihazda doğrulamanız gerekiyor bu doğrulamayı da eğer o yıl 5 adet icloud cihazı oluşturduğunuz cihazdan yapamazsınız yine hata verir.
Yani uzun lafın kısası burada söylenilenlere aldırmayınız, eğer bir apple cihazı üzerinden o yıl 5 adet icloud hesabı oluşturduysanız o cihaz üzerinden o yıl kesinlikle daha fazla oluşturamazsınız.