Malum Düzcede deprem meydana geldi Allah tüm yaralılara şifa versin.
Bu depremden sonra " Prof. Celal Şengör: "İstanbul depremi bayağı yakınlaşmış; bir kez daha uyarma fırsatımız olmayabilir."
diye bir açıklama yapmış insan düşünüyor ne olacak Bu İstanbul Depremi diye, Ben mesela Düzcede deprem olurken 4 civarlarında hiç bir şey
duymadım uyuyorduk ama millet dışarı vs çıkmış ( İstanbuldayım ) hiç bir şey duymadık sabah ancak öğrenebildik.
ya İstanbul'da deprem olsaydı hiç bir şey duymadan kaçmaya bile fırsat olmadan ölüp gitsek..
Her şeyi geçtim "BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ " çok çok mühim bir şey İstanbuldaki yapıların belki %70'i çöp, bu büyük depreme dayanabilecek kaç bina var ?
İstanbul, Türkiye Nüfusunun %18,71'e karşı geliyor, Tüm ekonominin %45'ini İstanbul karşılıyor. Bir yerde okudum en az 500 bin kişi ölür diyor.
Ölecek insanlar, batışı kaçınılmaz bir ekonomi yıkık psikolojiler. ne olacak bilmiyorum allah yardımcımız olsun ben düşünmeden edemiyorum...
ben de çok düşünüyorum bunu, hem bilim hem dini alimler, İstanbul'u boşaltın diyorlar. Ama iş, güç vs bir sürü olanağı olan bir yerin boşaltılması bukadar kolay değilki. Gerçekten bilemiyorum. Allah yardımcımız olsun.