Merhaba arkadaşlar bizler geliştirici olarak yazılımlar yapıp burada satışa sunuyoruz satışına sunduğumuz zaman politikalara göre hazırlanıyor ve politikalarda sürekli güncelleniyor bizler her güncellemede politikalara bakıp onlarıda uyguluyoruz hesap sil şikayet et gizlilik politikası VS gibi şimdi bazı arkadaşlar konu açıyor yüzlerce satılan appyi almayın bizimkini alın gibisinden bizler yüzlerce kez satmıyoruz ve aynı uygulamayı da satmıyoruz her ay düzenli güncellemeler yenilikler ekliyoruz acaba kendileri ekliyor mu
Burda herkes ekmeğinin peşinde bizim işi kötülemenin alemi yok kesinlikle, ben çoğu arkadaşı etiketliyorum onda quiz app vardı o baksın onda vpn vardı o baksın gibisinden ben istiyorum ki herkes böyle olsun bir kaç ay geçince arkadaşın uygulamasıda yüzlerce satılacak acaba ne diyecek o zaman bizim uygulamalarımız bugun kadar 20-30 civarı satılmış 4 kezde güncelleme yapmışız hangi geliştirici bu kadar güncelleme atmış konularından belli boşuna birbirimize çamur atmayalım kirlenmesin ellerimiz müşteri alacağı zaman ek özellikte ekleyebilir olduğu gibide alabilir burda en uygun dating appyi ben satıyorum üstelik Flutter üstelik en üst sürümde üstelik tasarım olarakta çok güzel ve sade ayrıca çok kullanışlı ama kimsenin konusunu kötülemedim bugune kadar sizinki mi iyi onunki mi iyi dediklerinden onunkide iyi hocam derim bazıları gibi şununki kötü şurası yok burası eski şurası olmamış demiyorum
Uygulamalarınız bazen kaldırılıyor bazen hesap kapanıyor bunların yüzlerce nedeni var
En belirligini eskiden kapanan hesabınız olması
Kullandığınız sunucuların daha önce iplerinin sorunlu olması
Googlenin telefon WiFi Mac adres banlaması
Ve örnek veriyorum biz uygulamayı hazırlayıp size teslim ediyoruz sizin hesaplarınız sürekli kapanıyor yani sıfırdan uygulama yapsanız yine kapanır bu bizlik değil hesabınıza biz girmiyoruz sonuçta
Şimdi demek istediğim meslektaşlarım birbirini kötülemek yerine birbirine destek verip daha güzel projeler geliştirse daha güzel olur
Herkes işini yapsın herkes işine baksın herkes ticaretine baksın..
Sevgilerle Dostça Kalın.