Hocam Bilge Adam hakkında en çok şikayet olan kurumlardan birisi, biraz araştırırsanız bunu görürsünüz. Onun dışında bu akademide vadettikleri ise eğitimden sonra değil eğitimin 1. ayı bittiğinde staja yerleştirmek. Bir de elbette sertifikasının uluslararası geçerli olması. Yoksa insan her şeyi artık internetten para ödemeden bile öğrenebiliyor zaten. Sizin "vadedilen şeyleri yapmıyorlardı" dediğinizden kastınız nedir tam olarak acaba? Savunuyor gibi olmayayım bu arada henüz herhangi bir ödeme yapmadım eğitim de almadım.
Hocam bilge adamı örnek olarak vermek istedim. Size vaad edilen tarzda Staja yerleştirileceğimiz söylenildi. Fakat başarılı olan öğrenciler bile bundan zorla faydalandı. Bize dalga geçer gibi şunu dediler;
Başarısız oldunuz yine de staj imkanı saglıcaz size ama bundan 1 yıl sonra sıralı şekilde staj verileceği söylenildi. Eğitim sonunda dediğim gibi çok az kişiye iş imkanı sunuldu. Televizyon bölümü öğrencileri daha öncelikli ve daha kolay şekilde acun medya içerisinde iş bulabiliyorlar. Bu eğitim programında vaad edilen şey staj imkanıydı.. Gerek Acun Medya içerisinde Gerek dışarıdan bir ajans ile fakat bunların hiçbiri gerçekleşmedi.