Merhaba, ben Acun Medya Akademi'den Genişletilmiş Sosyal Medya Reklamcılığı ve Dönüşüm Optimizasyonu Eğitimi aldım. Vaad edilen şeyleri çoğu zaman yapmıyorlardı. Eğitim süresince hocaya hangi öğrenci daha çok ilgi gösterirse puanlarınız ona göre belirleniyor. Bölümü başarılı olarak bitiren arkadaşlarımıza hiçbir staj imkanı sunulmadı 200 kişiden 10-20 kişi staj imkanı veya iş imkanı bulabildi. Sadece sertifika verildiği anda işinize yarayan tek şey o oluyor. Gittiğim eğitim alanında zaten önceden bilgim vardı. Bilgimin üzerine ek bir bilgi gelmedi bu sebepten dolayı verdiğim paraya da üzüldüm. Yeriniz de olsaydım o kadar para vermek yerine Bilge Adam veya buna benzer kurumlardan eğitim alırdım.
Hocam Bilge Adam hakkında en çok şikayet olan kurumlardan birisi, biraz araştırırsanız bunu görürsünüz. Onun dışında bu akademide vadettikleri ise eğitimden sonra değil eğitimin 1. ayı bittiğinde staja yerleştirmek. Bir de elbette sertifikasının uluslararası geçerli olması. Yoksa insan her şeyi artık internetten para ödemeden bile öğrenebiliyor zaten. Sizin "vadedilen şeyleri yapmıyorlardı" dediğinizden kastınız nedir tam olarak acaba? Savunuyor gibi olmayayım bu arada henüz herhangi bir ödeme yapmadım eğitim de almadım.