profeal32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, yaklaşık 2 gün önce Acun Medya Akademi ile görüştüm Genişletilmiş Yazılım Uzmanlığı eğitimi için. Eğitim 6 ay sürüyor, ücretli staj imkanı veriyorlar ve başarılı bir şekilde eğitim tamamlandığı takdirde Nişantaşı Üniversitesinin uluslararası geçerli belgesini veriyorlar. Siz neler düşünüyorsunuz, aranızda daha önce gidenler oldu mu?
Merhaba, ben Acun Medya Akademi'den Genişletilmiş Sosyal Medya Reklamcılığı ve Dönüşüm Optimizasyonu Eğitimi aldım. Vaad edilen şeyleri çoğu zaman yapmıyorlardı. Eğitim süresince hocaya hangi öğrenci daha çok ilgi gösterirse puanlarınız ona göre belirleniyor. Bölümü başarılı olarak bitiren arkadaşlarımıza hiçbir staj imkanı sunulmadı 200 kişiden 10-20 kişi staj imkanı veya iş imkanı bulabildi. Sadece sertifika verildiği anda işinize yarayan tek şey o oluyor. Gittiğim eğitim alanında zaten önceden bilgim vardı. Bilgimin üzerine ek bir bilgi gelmedi bu sebepten dolayı verdiğim paraya da üzüldüm. Yeriniz de olsaydım o kadar para vermek yerine Bilge Adam veya buna benzer kurumlardan eğitim alırdım.