karamazov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılıyorum size hocam karaktersizlik moda olmuş gibi. insanlar karakterli bireyleri dışlıyor, sevmiyor ya da küçümsüyor gördüğüm kadarıyla... karşı cinsle olan ilişkiler konusunda da muhtemelen aldatılmayan insan yoktur bu devir böyle maalesef. çok çok güvendiğim yücelttiğim beş yılımı verdiğim insanın beni unutması bir kaç ay sürdü onu gördükten sonra bende inancımı kaybettim bazı şeylere karşı, kimseye hiç bir konuda güvenmiyorum.
Aynı şekilde hocam ciddi ilişkimde biraz daha devam etseydi belki1-2 ay sonra sözlenirdik ama sırf doğum gününde hediye alamadım diye çirkeflik yaptı. Halbuki diğerinde belki birini beğenir diye 2 farklı şey aldım ama burun kıvırdığı için bu sefer birlikte gidelim kendi alsın dedim o zamanda işi cimriliğe vurdu tepem attı o sıra bitti zaten. Sonra tekrar yazdı ama soğukluk girmişti araya. Yaklaşık 3 sene sürdü, aşırı kıskanırdı akrabaları bile takipten çıkartırdı. başta para konuları açılmaz etmez ama yüksek hediyeler bilmem neler beklerler. Aradan biraz zaman geçince iş yerinden biriyle konuştuğunı öğrendim yanına gidecektim uykusuz nöbetten sonra sonra metrodan inip ağladım bir köşede öyle bitirdim bnde