katılıyorum size hocam karaktersizlik moda olmuş gibi. insanlar karakterli bireyleri dışlıyor, sevmiyor ya da küçümsüyor gördüğüm kadarıyla... karşı cinsle olan ilişkiler konusunda da muhtemelen aldatılmayan insan yoktur bu devir böyle maalesef. çok çok güvendiğim yücelttiğim beş yılımı verdiğim insanın beni unutması bir kaç ay sürdü onu gördükten sonra bende inancımı kaybettim bazı şeylere karşı, kimseye hiç bir konuda güvenmiyorum.
Kendine güven yeter. İnsan genelde bu durumda kendisini çok sorguluyor. Acaba yetersiz miydim acaba şurada hatalı benmiyim gibi. Kendini yetersiz görme sakın bütün suçu kendinde arama sakın. Şuan sen şaşkınsın çünkü hemen unuttu diyorsun. Ama o senin uzulecegini biliyor unutmadığını biliyor kartlarını açık oynamışsın hiç umursamasan asıl o şaşırıp deliricekti hiç mi sevmedin beni diyecekti. Sen terk etseydin o acı çekecekti o terk etti sen acı çektin. Beraber ev tuttuğum evli gibi yaşadığım ve imza atmaya ramak kala terk edildiğim eski kız arkadaşımla ayrılalı 11 ay oluyor. Kolay olmuyor etkisinden kurtulmak alışıyorsun bir kere insan sigarayı bile bırakamıyor oradan pay biç. Şuan huzurluyum ve kendimi işe adıyorum sana da tavsiye ederim kendini yalnız hissedersen iletişim kurmaktan çekinme.