Hocam sosyal medyada bu şekilde çalışan kişilerin birkaç farklı çalışma metodu var tek tek yazmak istemiyorum şu an fakat o kişilerin tavsiye ettiği hisseler aslında sizin gibi yeni gelen yatırımcılara mal çakmak için yapılıyor. Tavsiye edilen hisse şansınız varsa ilk gün bazen ilk birkaç gün yükseliyor gibi yapıyor, sizler aldıkça alıyorsunuz, ardından basıyorlar aşağıya, siz satana kadar zaten zarara geçmiş oluyorsunuz.
Borsadan para kazanmak tatlı oluyor, fakat şu an gözünüz kapalı bir şekilde rasgele hisse seçimi yapsanız dahi en geç bir kaç güne kar etmeye başlarsınız çünkü şu an borsa ralli durumunda, yani tüm hisseler yükseliyor.
Size tavsiyem, kesinlikle ve kesinlikle twitter ve telegram kanallarında tavsiye edilen hisseleri almayın, çok büyük zararlar edersiniz. Ben şahsen tüm telegram gruplarını takip ediyorum, eğer portföyümde bulunan hisse herhangi bir grupta tavsiye edilmiş ise derdal hiç düşünmeden satarım. İlla tavsiye almak istiyorsanız aracı kurumunuzdan alın.
Ve son olarak şunu da söyleyeyim, borsa olayını kendinize bir iş olarak görmeyin, orası yatırım yeri. Şu an yeni girmiş ve para kazanmış biri olarak hiç zarara geçmediğiniz için şu an her şey tozpembe gözüküyor olabilir fakat borsa düzeltme yapmaya başlayınca düşünceleriniz değişecektir
Çok teşekkür ederim hocam. Değerli yorumlarınızı dikkate alacağım.
Borsa Adam'ı bilmiyorum ama
@Enginerdebil; baya iyidir. Borsa konusunda da baya iyi, kripto'da da.
Borsa'ya girmek istesem direkt Engin hocaya giderim tekrardan. Özellikle elinde güzel alarm ve trend sinyalleri mevcut. (Özellikle Stock Screener)
Ücretsiz telegram kanalında dahi borsa ile ilgili güzel alım fırsatları paylaşıyor.
Kendisinin profillerine baktım araştıracağım
Yatırım101 i tavsiye ederim. YouTube ve Udemy de bulabilirsiniz.
Benimde görüşüm Yatırım 101'i dinlemeniz. 3 haftada 130.000 TL kar elde ettim.
Tabikide Yatırım101i İzlemeniz
Bu kadar yatırım 101 yorumu gelince biraz araştırdım sıcak geldi açıkcası en azından sorduğum adamdan daha çok referansı ve tabi ki sizlerin önerisi var. Önerilerinizi dikkate alacağım çok sağolun.