TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ülkenin resmi cumhurbaşkanı terörisleri tehdit edince istese de istemese de sarı poşetle bıracak bir gün. kimsenin şüphesi olmasın. bu asker bu devle buna mukttedir hocam.
TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sadece benim değil bu ülkenin resmi ve seçilmiş cumhurbaşkanı
hocam benim aldığım son bilgilere göre mozambik içişleri bakanı, bu teröristleri tamamen ortadan kaldırmıştı. kutsal zaman dilimine 7 ay kala nereden türediler acaba? oysa mozambik devlet başkanı defalarca kez tehdit etmiş ve kaçacak delik bırakmamıştı değil mi?

bana sorarsanız, insanımızın canı üzerinden propaganda yapmak bu ülkenin gördüğü en canice şeydir. burada masum öğretmenler, öğrenciler, siviller ölüyor; mozambik yetkilileri tehdit işinde hala. üzülüyorum bu devletin milletin haline, ne diyebilirim ki.

onu bunu bırakın, her türlü it kopuk serseri kolunu sallaya sallaya sınırdan geçmedi mi? siyonist ameriganın buradaki emeli ne idi acaba? acaba dış mihraklar içimizde mi?
Alıntı
Karkamış'a düzenlenen hain saldırıda hayatını kaybeden 22 yaşındaki öğretmen Ayşenur Alkan'ın cenazesine katılan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin:

“Ayşenur öğretmenimiz eğer ömrü boyunca öğretmenlik yapsa ve ölseydi sadece sınıfındaki öğrencileri onu bilecekti”
bu haberi bilgisayara geçince forumda konu olarak paylaşacağım. bilinç istiyorum üyelerden.