ozturrk34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke sadece dolmuştaki yeri alsalar kendi milletimiz kendi milletimize ev kiralamıyor artık.
Yine yürütmenin suçu sen T.C vatandaşı değil misin ? sen Anayasanın tarafı değil misin ? Anayasa mahkemesi nerede ? Yargı nerede yürütme nerede ?
Sen var tasarruf edemiyorsun T.C vatandaşı , hiç hakkı olmayan biri gidiyor tasarruf ediyor ?

Tasarruf fazlan olsa hadi derim sönümleyelim tamam deyip geçelim tasarruf fazlan yokken gerçekleşiyor bu dediğin bir de düşün insanlar ne kadar akılsız !

41Yazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tespit gibi tespit be.
Sosyolojik bir tespit , demek ki güdülerimiz dürtülerimiz bizi hep yanlış yönlendiriyor .

netst4rz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
John Turner bile senin kadar kafa yormamıştır bu hipotez'e hocam sal gitsin, hiç birini ampirik bir temele oturtamassın retorik dil oyunundan başka birşey değil, haklı mısın evet sonuna kadar ama sürecin değişmesine etki edebilir misin? "0" buralar kendini bu şekilde ifade edebileceğin yerler değil deli damgası yersin. Seni biz durkheim'in köylüleri grubuna alalım rahat rahat dök içini.
Sürecin değişmesine etki etmek gibi niyette değilim , sadece insanları KIZDIRMA YOLUYLA onlara iyilik yapıp öğrenmelerine çalışıyorum .

ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kafa yormaya gerek yok umarım 10 sene sonra sadece dolmuştaki yerinizi almış olurlar Dedim ve kaçıyorum malum kitle gelmeden..
On sene sonra bizler Reaya !