AlperOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
içerisinde apple geçen domainler sıkıntı çünkü daha önce farklı bi forum da karşıma çıkmıştı apple geçen domaini kapattırabiliyorlar ya da alabiliyorlar.

Hatta içerisinde xiaomi geçen domaini firma kendine geri almıştı
Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrudur ama kimse appleden marka davası yemek istemiyor hocam
megonal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın kullanmaya kalkma telifden bir ceza alırsın 7 ceddin ödeyemez
.
Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
emsal örnek araştırabilirsin varsa eğer marka telifi olayına dair
Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet dediğin gibi bir çok örnek var ama aynı şekilde elinden alınan bir çok örnekte mevcut. Bizim forumda türkcell örneği, seni ilgilendirebilecek togg domaini ve google youtube örnekleri var okuyup şahit olduğum. Belki oppo ve xiaomi önemsemiyordur ayrıca onların zaten reklama ihtiyacı var diye destek bile olurlar ama onun harici her türlü markalarını koruma hakları mevcut.

Hatta onu bıraktım bir karikarüst kendi çizimleri için dahi telif davası açtı sanırım forumda duymayan da yoktur. Senin başına umarım bir şey gelmez ama her zaman ihtimal dahilinde.
akmaster_91 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elma fiyatlarıyla alakalı bir site yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum
WEBKARTALI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size ait olan bir şeyi, bir başkasının izinsiz kullanması telif ihlaline girer. Bu durum etik bir davranış olmadığı için hak sahibi dava açma hakkına sahiptir..
Şayet belirtilen domaini bu alan kişi oyun sitesine çevirdi, film sitesine çevirdi diyelim o zaman apple firması hiç bir şey idda edemez (apple ile alakası olmadığı sürece). Olurda domaini alan kişi apple firması ile ilgili bir şeyler yaparsa ki domain isminden de anlaşılacağı üzre apple ile ilgili bir şeyler yapmak için alınmış. İşte o zaman apple benim markamı lekeliyor, imajımı sarsıyor diye davada açabilir.

https://appledestek.net/

Geliştirmek için elimden geleni yapacağım umarım beğenirsiniz.