Caty adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ben sizin arkadaşınız ya da akranınız değilim. Yazdığınız şey klinik bir konu. Siz ise "boş yapma" cevabı veriyorsunuz. Yani, doğrudan şahsa yönelik itham.

Devlet kurumu dediğiniz yerde bir ticaret yeridir. Oradaki insanlar maaşla çalışıyorlar. Sizler gittiğinizde, vücudunuzu bir araba tamircisinin gördüğü gibi görüyorlar. Sizinle empati yapmak ya da duygusal ilişki kurmak iş tanımlarında yok. Ancak, etik kurallar çerçevesinde hareket ediyorlar. Sınırı aşan zaten şikayet ediliyor.

Şikayetçi olduğunuz kişilerle ilgili tek bir şikayet nedeni sunmadan girdiniz konuya. Vezne matematik bilse ne olur? Önünde zaten ekran var, nakit veriyorsanız para üstünü zaten gösteriyor. Hesaplamaları kendi eliyle yapmıyor.

Kaldı ki birilerin çay içmesi size dert olmuş. Neden? İçmesinler mi? Devlet kurumlarında, adalet sarayında savcılar bile çay içiyor. Onlarda tost yiyor. Çocuğu olanlar da zaman zaman kucağına alabiliyor. Adamlardan empati bekleyip, empati yapmıyorsunuz. Sonra birde haklıymış gibi zekalarını küçümseyici ithamlarda bulunuyorsunuz. Daha mı zekisiniz? Adam matematik profesörü olsa zaten veznede işi ne?

Şikayetçi olacağınız tek konu, sigara konusu.

Birilerinin zekasını küçümserken, kendi zekanızı gösteriyorsunuz. Boş yapmakta tam olarak bu oluyor işte.
Güzel dostum, Kapıyı açtım Cerrah bak bu insan. Kafasını camdan çıkarıp sigara içiyordu anladın mı ?
Elinde çay. Eldiven taktı ve bakıyım dedi et beninize. Allahını seversen. YAPMA! BU DOĞRU DEĞİL ANLA ARTIK.