Yaklaşık 20 yıldır aşırı öğrenme merakım var. Teknoloji gelişmemiş iken, kendimden 20-30 yaş büyük insanlar ile sürekli vakit geçirir devamlı bilgi öğrenme peşinde koşardım. Şimdi ise günümün tam 10 saatini yenilikler öğrenmeye devam ederek yıllardır kendi işimi yaparak para kazanmaktayım. Hala bir şeyler öğrenip bildiğim şeyleri arttırmaya devam ediyorum. Şuanda benim için en büyük Türkçe kaynak R10 olarak gözükmekte. İnsanlar ne işler yapıp nasıl para kazanıyorlar diye bakıyorum. Daha kendimi nasıl geliştirebilir neler yapabilirim diye araştırmaya hala devam ediyor boş vakitlerimi boş yere bile harcamıyorum.
Foruma ilk girdiğim zaman "Popüler" kısmına bakarım ve daha sonra "Son cevaplananlar" kısmına bakarım. Sonra tek tek kategorileri gezerim ve neler yeni diye bakarım. Ama son zamanlarda popüler kısmına girdiğimde çok saçma şeyler ile karşılaşıyorum ve forumdan iyice soğumaya başladım. Aşk hayatından saçma sapan konulara, bir borsa hediye veriyormuş onlarca aynı konuya kadar bir sürü gereksiz şeyler var. Eminim ki benim gibi düşünen yüzlerce forum üyesi vardır.
Yani bakın forumun title başlığında bile webmaster forum diyor. Cidden canınız sıkılıyor da bu yüzden konu açma gereği mi duyuyorsunuz merak ediyorum. Bence yönetimin el atması lazım bu konuya ve popüler, son cevaplar kısmında maxigeyik, sorun var ve off topic gibi insanların canı sıkılınca gereksiz yere açtıkları konular gözükmemeli. Cidden severek takip ettiğim foruma girdiğimde amaçsız insanları görmek forumdan soğutmaya başladı.
<title>Webmaster Forumu - R10.net</title>