tabiki olmaz adam yani amcayla iletişimimiz iyi çay kahve içer güleriz fazla heyecan yaptım galiba
Gereksiz heyecan yapma rahat ol ve en önemlisi kendin ol. Ne fazladan yaranmaya çalış ne de ileride beni kullanmasınlar diye katı durayım de. Bende senin yollarından geçtim sonra evleneceğim kızın ailesi beni çok sevdi belki gereğinden fazla onlarda kalmamı istiyorlardı sürekli ailem beni çağırdığında da ... bu evden giderse kızı vermem diyordu yani düşün o kadar ama sonra tabi. Belki bu kadar sevgi ailemin oğlumuzu kaybediyoruz galiba düşüncesiyle birleşti ve aileler arası çatışmayla bütün güzel olan herşey yok olup gitti. Sonra da bütün olayların etkisi bize yansıdı ve bizde çok değiştik. İş durumunu bilmiyorum ama benim gibi aile şirketiysen eğer ki olmasan da maddi,manevi veya her ikisi olarak insan aileye bağlı oluyor her türlü işler ilerlerse iki taraf arasındaki köprüyü çok iyi kurman gerekli. Yani dimdik durucaksın ve hiçbir şekilde kimseye eğilmeyeceksin benden sana tavsiye olsun.