fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sınırsız gdrive satan onlarca farklı kişiden alım yaptım yıllar içerisinde.kimisi 3 ay sonra kapandı kimisi 2 yıl sonra.ama bi anda bi sürü veriden oldum.2 yıl açık kalan hesapta çok önemli dosyalarım vardı,geri alamadım.artık google ın ceo su gelip sana hesap ayarlayacam sınırsız dese,ona dahi inanmam
Yasal şekilde sınırsız temin edilebiliyor hocam. Ama tl bazında bile maliyeti biraz fazla. Veri giderse zaten büyük sıkıntı

kimenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şöylede yapabilirsin 3-4 google drive alıp farklı pclerden girip yedeklersin google kapattıkça yenisini açarsın .. oda riskli tabi aynı dosya olduğunu farkedip toplucada kapatabilir..

film ve dizi arşivimi var 50 tb çok fazlaymış
Bu yöntemde denenebilir ama veri boyutu çok büyük olunca sıkıntı yaşatıyor. Google günlük 1TB'dan fazla yükleme işlemine izin vermiyor. Şuanki arşiv film diziden bağımsız daha çok video , data analiz arşivi gibi. Kendi geliştirdiğim bir program ile veri topluyorum. Bu veriler devasa yığında.

Zaferakbiyik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mining yapılıyor
Chia vs. gibi kazımını yapmak için google drive vs. pek işe yaramaz hocam.Üstteki bahsettiğim olay gibi olur.Dosyaları bilgisayarda görüntüleyebilsek bile bu dosyalar bilgisayarın bir donanıma geçici olarak kayıt ediliyor.