Gite yukleyebilirsiniz.
GİTHUB ARACILIĞIYLA ÜCRETSİZ - HOST/DOMAİN İLE NASIL ONAYLARIZ ?
Sırada, domain ve hosting ÜCRETSİZ olarak kullanarak nasıl bu hatadan geçebileceğimizi anlatacağız.
Adım 1 - Github'a giriş yaptık, + ikonuna tıkladık ve New repository dedik. Ardından ise yeni Respository için düzenlemeler yapacağız.

Adım 2 - Github üzerinden kullaniciadi.github.io şeklinde bir site oluşturduk. Bu sitemizi Google Play developer console'da
yukarıda bahsettiğimiz adımları kullanarak ekliyoruz. Böylelikle sitemiz, Google Play geliştirici konsoluna eklenmiş oldu.

Adım 3 - Yeni sayfamız oluşturuldu, sırada yeni dosya oluşturmak kaldı. Yeni dosya oluştur diyoruz ve yeni dosyanın adını da app-ads.txt koyuyoruz.
Böylelikle sitemizin ana dizininde app-ads.txt adına bir dosya oluşturmuş olacağız.

Github dosyamızda, Admob'un bize verdiği kodu yapıştırdık ve böylelikle sayfamızın dizininde bu kod yer aldı.
Bu sayfamızın linki ise kullaniciAdi.github.io/app-ads.txt oldu.
Tebrikler! Tüm bu ayarlamalar sonrasında, artık Github'ı kullanarak ücretsiz olarak App-Ads.txt dosyası oluşturuldu.
Böylelikle geliştirici konsoluna eklediğimiz github sitemiz, 24-48 saat sonra incelenecek ve App-ads.txt dosyası da onaylanacak.
@GBMedya; dan alintidir.