Enpara banada aynını yapıyor. -5 bin bakiye verdi, ama kart vermiyor. Diğer bankalar dediğiniz gibi kart veriyor ama enpara vermiyor. Çokda eski müşterisiyim 8 yılı aşkın kullanıyorum.
Ama asla ve asla enparaya kızmıyorum. Tamamen yapay zeka ile çalışıyor işlem.
Yurt dışı alışverişinde geçen gün işbankasından bi ödeme yaptım. Site teyit için. 1,69$ gibi bir para çekti. Ve bana soruyor hesabından nekadar para çektik. (Eğer kartın çalıntı değil ise hesap hareketlerinden bak ve gir mantığı.) İnanın bana iş bankasında dekontta döviz kuru veya anlık ne çekildiğini yazan hiçbir yer yok. Hiç ama hiçbir yer. Müşteri hizmetleri 4 farklı noktaya bağladı yapamadık.
Oysa enparada dekontun altında bu kalem kalem kaç usd anlık kur vs ve tl karşılığı yazmakta. İş bankasında ise sadece tl yazamakta.
Önemli bir işlem vardır, boş kağıda dilekçe yazıp taratıp mail atmanız yetiyor, şubeye gitmenize gerek kalmıyor vs.
Geçenlerde danışmanlık yaptığım firmalardan birtanesi albaraka hesabı açmamı istedi, maaş müşterilerine oradan ödeme yapıyor. 1 Ay önce fiziki simden e-sime geçtim diye sim kart bloke var dediler ver internetten müşteri olamadım. Albarakada oysa hiçbir müşteri girişim bulunmuyor. Müşteri olmamama rağmen bunu yaptılar. Şubede bu aptal durum için sıra bekledim.
Enpara kart vermesin, kızmıyorum

Bu nimetleri farklı bankalarda mağdur oldukça anlıyorum. Yıllardır verimli bir şekilde kullanıyorum.