Siz kolluk kuvveti temsilcisi ya da savcı/hakim misiniz? Neye göre fraud olduğuna dair işaretleme yapıyorsunuz? Resmi makamlar tarafından kanıtlanmadığı sürece kimse fraud değildir.
Açıkçası R10 da aynı numaraya 5 veya 5 ten fazla açılmışsa databaseye ekleyecektim
Ekmeğine taş koyacaktık az daha
Sıkıntılı iş bence uzak durun
Böyle bir şey yapamazsınız hocam iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum ama sıkıntı.
Vazgeçtim projeden teşekkürler
Hukuken dediğiniz doğru, R10'da bile bu yüzden bu kelime sansürlü. Çünkü gerçekten de d0landırıcı birine dahi d0landırıcı denilemiyor. Mesela katile katil diyemediği için haber spikerleri katil zanlısı derler bir yargılama devam ediyordur ve buna göre katil olduğu kesinleşecektir. Bu yüzden dikkat etmek gerek ve ek olarak, arkadaşın yaptığı site KVKK'yı da ihlal ediyor.
Dolandırıcının beni şikayet etmeyi bir tarafı yemez düşüncesi çok yanlıştır, senden benden iyi biliyorlar kanunları.
Merhabalar.
Bu şekilde bir sistem başınıza büyük iş açabilir. Fakat bazı düzenlemeler ile yaslara uygun hale getirilebilir. İsterseniz bu konuda ücretsiz destek verebiliriz. İş birliği için profilimdeki numaradan iletişime geçebilirsiniz. Kolay gelsin.
İyi forumlar
Uçtan uca düşündüm, iptal etmeye karar verdim
Katılıyorum illede yapacağım diyorsa hakkında hayırlısı olsun.
dolandırıcılar beni ifşa ediyor diye dava açmasın?
Uçtan uca düşündüm, iptal etmeye karar verdim
Anasayfada direk numaraların gözükmesi yerine arat butonundan numarayı aratınca eğer detaylı bir bilgiye ulaşılabiliyorsa sistem güzel bence ama diğer türlüsü sakat gibi duruyor
Google'da numaralar İndex almayacaktı, backend'dan tek numara çekilip ekrana gelecekti.
Her gelen geçen birbirine sinirlenen d***Cı diyor birbirine . Ve böyle bir siteye numaralarını yazarlar yani belgeli & resmi olmadan basınız çok agrir diye düşünüyorum...
Açıkçası R10 da aynı numaraya 5 veya 5 ten fazla açılmışsa databaseye ekleyecektim
Teşekkürler her birinize, vakit ayırdığınız ve yorumlarınızı aktardığınız için🫡