öncelikle kaç yıldır işin içinde oldugunuzun çok önemi yok hocam. şuan spam basan çalışmaları yapan insanlar da 10-15 yıldır bu işin içinde olan insanlar

ben bu forumda c/p işi ile ögrenci harçlıgı çıkarırken, seo nedir bilmezken satılan paketleri, başlıgı değiştirilip aynı şekliyle seo paketi diye satılmaya devam ediyor.
siz "içerik %100 özgün, core web vitalsten de geçti
Geriye tek bir şey kalıyor backlinkler. " dediğiniz için düzelttim ben, biliyor olabilirsiniz ama bu yargınız eksikti. Zira bu forumda seo hizmeti verenlerin hepsi bu tarz basit bir kaç kural ile ilerliyor, sonra wp-rocket kuruyor %100 teknik seo diyor, plagarismden geçen her içeriğie semantik %100 hit odaklı içerik diyor. Teknik seoda şuan en önemli kriterlerden birisi olan schema yapısıdır ki, onun bile sadece kendi özelikşe pek çok detayı varken, teknik seo o kadar basit ve kolay kolay tamam denilebilecek bir mesele değil.
sorunuza gelirsek, siteye gelecek bir iki tane nokta virgüllü backlinklerin zararı olmaz. Ancak bunun mktarı ve backlink ağınızdaki oranı önemli. Yani şuan bir donanimhaber sitesine 10bin tane de böyle backlink bassan, bundan etkilenmez zira Google gözündeki otoritesi çok sağlamdır. Sizin sitenizin otoritesine göre 100 tane böyle spam backlink de etkileyebilir. Noktadan, virgülden gelen backlinkin anlamlı değil, bir şekilde hileli oldugunu Google anlayacak kapasitededir. Çünkü doğal olan bir çalışma noktadan backlink çıkmaz. Keyword olmak zorunda da değildir ancak "kaynak, devamı" gibi kelimeleri de Google algılayayıp anlamlandırabiliyor artık. O nedenle en azından bu tür anlamlı kelimelere verseydiniz.
Son olarak backlink alırken insanlar sadece hedefe bakıyor, sitenin durumu, yeniliği, otoritesi, mevcut backlink yapısı da çok önemlidir. Backlink buna göre şekillenir. Şuan sabit satılan paketlerin en büyük zararı da budur. Yoksa yorum backlink de, profil backlink de dogru kullanılırsa işe yararlar, ancak her hastaya aspirin yazmak kadar abes birşey yok