Merhaba,
20
19'da el emeği göz nuru zamanının en iyilerinden topladığım bilgisayarımı tüm parçalarıyla birlikte satmayı planlıyorum.
Bilgisayar sıfır alındığı gibidir, sadece 1 ssd eklendi üzerine. Masa, sandalyeyle birlikte tamamen satmak istiyorum. Ürünler sorunsuzdur, aktif kullandığım bilgisayar. Son 1-2 senedir neredeyse hiç kullanılmadı, öncesinde günde 2-3 saat kadar oyun, çalışma vb. amaçlarla kullanıldı. Parçalarında herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
📖 KASA AYRINTILARI:
🔹 Ekran Kartı: Gigabyte GC-RX570 AoRUS 4 GB 256 Bit
🔹 İşlemci: Amd Ryzen 1500X 3.7/3.6 Ghz 16 MB 65W AM4
🔹 Kasa: Gamepower Uranos Gaming Mid Atx (4 Fanlı ve ön tarafı cam korumalı model)
🔹 Güç Kaynağı: Gamepower GP-500 Apfc 14 CM 500W (80+ Bronz sertifikalı)
🔹 HDD: 1 TB Seagate
🔹 SSD: Jamesdonkey 240 GB (560 okuma/sn- 500/sn yazma)
🔹 Anakart: Gigabyte GA-AB350M-D3V DD4 HDMI M2 olm km
🔹 Ram (Bellek): 8 GB Corsair DD4 2400Mhz (1x8GB) (Diğer slot boş)
📖 DİĞER PARÇALAR:
🔹 Monitör: Asus VE248HR 24' 1 MS 75 HZ
🔹 Klavye: A4 Tech Standart
🔹 Mouse: Lenovo Standart Mouse
🔹 Wifi aracı: Tenda Usb (Kablosuz ağlara bağlanmayı sağlıyor)
🔹 Ek aparatlar: Tüm bağlantı kabloları, hdmı kablosu, power vb. tüm kablolar teslim edilecektir.
📖 İsteğe Bağlı Diğer Parçalar;
🔹 Sandalye: Ofis tipi büyük koltuk (Evden teslim alınması durumunda, ürün yanında çok uygun bir fiyata verilecektir) - Yukarı kalkma-inme kısmı arızalı
🔹 Bilgisayar Masası: 1 sene önce alındı, ufak bir ezik dışında sağlamdır. Yine çok uygun fiyata evden teslim alacaklara sunulacaktır.
🔹 Kulaklık: Gaming kulaklık Gang Gh-01 (Sıfır, hiç kullanılmadı)
📖 Önemli notlar:
- Ana kartta takılı tek 8 GB ram var, diğer slot boştadır.
- Ana kart m2 ssd desteklemektedir.
- Kasa direkt üretici üzerinden kabloları dışarıda kalmayacak şekilde güzel toplanmış halde gönderilecektir. - Windows 10 profesyonel yüklü, formatlı verilecektir.
Gelip deneyerek, test ederek alacaklar için İstanbul - Çekmeköy madenler tarafında oturuyorum. Masa ve sandalyeyi de çok cüzzi fiyattan verebilirim. Leptop alacağım için işime yaramayacaktır.
Mobilde olduğum için foto koyamadım ama sahibinden linkinden kontrol edebilirsiniz veya WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz.
0553 186 12 41
Fiyat r10'dakilere özel 8.000 TL'dir, gelmeden söylerseniz istediğiniz bir oyunda test yapabilirim.
Sahibinden 9.000 TL linki:
https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...63744797/detay