Benim kendi köpeğim var inan bana bir insan benim yoldaşımdan değerli değil

Sokak hayvanları konusunda itlaf edilsinler umrumda değil.
Ben doğuya vatani göreve egeden gittim Manisa'dan 2.orduya emniyet sınıfındaydım mekanize çavuştum sınır nöbetleri tutardık .
Sınır nöbeti bittikten sonra ya araçla ya yaya kilometrelerce yolu teptikten sonra bir tekrar daha kilometre yol teper işte gece ve sabah saatlerinde de son çemberde başıboş köpek sürülerinin saldırısına uğrardık .
Yemekhanenin olduğu derme çatma bina var o binanın etrafına yemek dökerler izbe de yer etrafta yapıda yok başı boş köpek sürüleri iner doluşurdu oraya .
Haliyle de geçerken de saldıran saldırana .
Velhasıl kelam bunlardan bir tanesini sahiplenmiştik , köpek eğitimden atılmış vakti zamanında bir köpek tüylerini parlattık yıkadık besledik oldu mu sana bizim devriye onbaşı biz nereye o oraya ! oldumu sana birliğin maskotu .
Bunu niye anlattım şunun için ben tüm bunlara rağmen böyle düşünüyorsam bunun ardında derin bir mana ve tecrübe vardır .
Benim için dünyam içine yaşadığımız şu koca dünya değerlidir . Şu koca dünyaya yeni gelen çocuk da ayrı bir kıymetlidir .
Nerede bir eksiklik yanlışlık varsa benden olmayan vardır o yüzden böyledir ! Benden olanları da avlıyorlardır bende bu görüşteyim !