İlginize teşekkür ederim hocam, site henüz yeni doğru, ortalama 2 ay kadar oldu net sıralamalara girip çıkması da son 1 aydır. Wordpress altyapı Wordgam tema kullanıyorum, tema hakkında pek bilgim yoktu buradan bir kaç arkadaş önerdi onun üzerine kullanmaya başladım. Bilginiz var ise sizce tema problemli mi? Tekrardan teşekkürler.
Temanız fena değil site yeniyse normal hocam ortalama oturması 4 5 ayı bulur sektöre göre değişir tabi ama genel mana da dedim. Anahtar kelime odaklı değil de konu odaklı çalışın . Atıyorum fransa ile ilgili bir siteniz varsa fransa tarihi çok aranan kelimeyse sadece o kelime ile ilgili makale yazmayın. Fransa tarihi , ekonomisi, nufusu , spor vs vs s mantık bu şekilde. Yazdığınız anahtar kelime de semrushdan baktığınızda ilk sıradakiler çok backlink almışssa o anahtar kelime ile ilgili yazı yazmayın sıralama alamassınız yeni site olduğunuz için . Uzun kuyruklu anahtar kelimeleri hedefeyin ( 4-5 kelime ) ilk zamanlarda . Atıyorum fransa ekonomisi çok aranan ama backlink basılan kelime ise etrafından dolaşın . Fransa ekonomisi dünya sıralaması gibi gibi . Kolay gelsin.