Hepsini birden mi reddettiniz ?
Yok hocam hepsini değil. Forumda zararlı backlinkleri tespit eden bir arkadaş vardı. Ondan aldığım hizmet neticesinde bazı linkleri disalow ettik.
Merhaba,
Organik hitli, link çıkışı az, içeriği özgün, otoriter ve mümkünse benzer kategorilerdeki sitelerden tanıtım yazısı alın. Bütçeniz el verdiğince ayda 1-2 tane link almak dahi yeterlidir.
Bu süreçte içerik girmeye devam edin ve imkanınız varsa eski içeriklerde ( yeni bir paragraf, görsel ekleyerek) güncelleme yapın.
Siteyi açtığınızdan beri hit almayan içerikleri tespit ederek; varsa benzer içeriğe, yoksa (mecburen) anasayfaya 301 çekin.
Bu dediklerimi yapın ve bir müddet sonra (ortalama 60 gün) haber verin tekrar bakalım. Ama söylediklerimi hemen uygulamaya başlayın.
Hocam ortalama her ay düzenli olarak en az 1 - 2 adet tanıtım yazısı alımı yapıyorum. İçerikler zaten mart ayına kadar zamanlanmış şekilde düzenli olarak yayınlanıyor. Artık öyle bir duruma geldi ki hocam tanıtım yazısı aldığım sayfa arama sonuçlarında benim sitenin üstünde çıkıyor. Halbuki konunun içerisinde benim sitenin linki var :-) Yani bindik bi alamete gidiyoz kıyamete sözü gibi biraz çöküşteyiz. Hayırlısı bakalım.