Geçenlerde önemli web verilerinde sorun olunca buradan bir arkadaş anydeskle bağlandı 5-10 dk bir ayar yaptı tamam oldu dedi. Sonra rapor bekleyeceksin dedi. Önceden mobil sorunluydu sadece şimdi masaüstü url ler de cls 0.25 sorununa takıldı.
Yine buradan bir arkadaştan wp rocket lisans aldım. Tabi lisans aldım diye ona ayarlamaları da yap diyemedim. Bu cls zıkkımı için "JavaScript dosyalarının yüklenmesini, kullanıcı etkileşimine (örn. kaydırma, tıklama) kadar geciktir" olayı var. Yani site açıldığı gibi kalıyor siteye dokunmadığınızda sorun yok. Google da bunu istiyor açıldığı gibi kalsın diyor. Oraya buraya kaymasın.
Aslında temadan (publisher) olduğunu biliyorum, ancak tema üzerine çok işlem yaptım yeni tema şu an bana sıfırdan site gibi birşey.
Neyse sonuca gelecek olursak javascript geciktir dediğimde site açılıyor ama bir yerlere tıklayamıyorum. Tıklanınca ölü taklidi yapıyor hiç hareket etmiyor. Sonra firefox ta bağlantı üzerine gelip "
Denetle" dedim. İşte orada bir olay gördüm. Event diye birşey çıkıyor ordan da click diye barın sonunda mavi tik ✔ var. O tiki kaldırıp tıklayınca link açılıyor. Resimleri aşağıya ekliyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa memnun olurumm.
- Javascript Geciktir Dediğimde - Javascript Geciktirme Dediğimde Burada da birşeyler anlatılmış."Yürütmeyi geciktirmenin dışında bırakılacağı satır içi veya JavaScript dosyalarını tanımlayabilecek URLleri veya anahtar kelimeleri belirtin (her satıra bir tane). " Buraya girilecek kodlarla alakalı.
Buraya kodlar yazmam lazım ama hangi kodlar.